VPS Nedir?



VPS “Virtula Private Server” kelimelerinin birleşmiş halidir.
Online sunucu hizmeti diyebiliriz, sanal alanda yarıtılan bir nevi bilgisayar ve bu bilgisayara uzak masa üstü bağlantısı sayesinde bağlanırız.
Uzakta bir makina görevi gören bu oluşumda bize +işletim sistemi, ayrı ram, gibi kaynakları kullanmamızda olanak sağlar.
VPS sunucularda bir oluşumun bize ayrı kullanım sağlasa da kendi içersinde ortak olması, VPS fiyatlarında bir kolaylık sağlar şimdi ne bu diyecek olursanız.
Biz uzak masaüstü üzerinde ne kadar kendimize ait bir kısım ram ve özel bir işletim sistemi görsekte VPS kaynak makinasındaki tüm VPS lerde o kaynak kullanılır, ekonomik bir çözüm değil mi ?
vps server  08032 300x190  VPS nedir
Öğrenir, makinanın 20 VPS açma hakkı var ve mevcut 5 VPS kullanılıyor toplamda 20 GB ram miktarını diğer 15 mekanızma boş doluğu için dolu 5 sanal sunucu kullanabilir.
Bu durum sizin bilgileriniziz hacklenmesi gibi bir duruma kesinlikle sebeb olmaz. endişe etmeye luzum yok! sanal sunucuların bir mekanızmada ayrı çalışır yapıları çok iyi işler., izole edilmiş ve güvenli bir şekilde yer alırlar.

Bir önceki yazımız olan Firma rehberi sitesi tasarımı ücretsiz başlıklı makalemizde firma ilan script teması indir, firma ilan scripti indir ve firma rehber sitesi indir hakkında bilgiler verilmektedir.

UYGUN FİYATLARDA VPS KİRALAMA SİTELERİ:

İSİMTESCİL.NET
BİHOST.COM